Urnakripta

A sírköves telefonszáma
E-mail: sirkomesterinfo@gmail.com
Urnakripta
Az urnakripta kategóriában gránitból készült, kiváló minőségű urnakripták képei találhatóak meg. A képeken látható, már elkészült urnakripták, mind rendelhetőek. Amennyiben más színű vagy formájú urnakriptát szeretne vásárolni, akkor keresse telefonon munkatársunkat vagy érdeklődjön irodánkban. A galériában látható urnakripták közös jellemzője:

  • prémium minőség
  • tömör gránit alapanyag
  • tetszés szerint választható szín
  • tetszés szerint választható forma
  • a szerkezet szerelhető, bontható, áthelyezhető
  • polírozott felület és fényezett élek
  • hosszútávú garancia

Urnakripta
A legtöbben érzelmi okokból választják az urnakriptát szeretteik végső síremlékeként. Ennek a sírkőnek a legnagyobb előnye, hogy a hamvak elhelyezését a föld felett teszi lehetővé, így közelebb érezhetjük magunkhoz elhunyt szerettünket. Ez a közelség pedig segíti a lelki megnyugvást, miközben az urnakripta lehetőséget ad arra is, hogy egy esztétikus, igazán méltó síremlékkel tisztelegjünk elhunyt családtagunk előtt.

Az urnakriptát a föld felett építik meg. Benne általában 4 urna számára van hely, de kérhető 2 urna befogadására alkalmas változat is. A kriptát fedlappal zárják le, ami készülhet márványból vagy gránitból. Erre a fedlapra – hasonlóan a szimpla vagy dupla sírkövekhez – kerül a felirat tetszőleges betűtípussal és színnel, illetve a fedlapon tüntetik fel az urnakripta számát is. Az urnakriptát lehetőség van olyan kivitelben kérni, hogy előtte legyen hely növények ültetésének. Új urna behelyezése a fedlap eltávolításával, majd visszahelyezésével történik. Az urnakripta megváltási ideje 10, illetve 20 év.

Tisztelt Látogató, a galériában található urna kripta képekre kattintva megjelenik a kiválasztott sírkő sorsszáma, így a számok alapján tud részletes információt kérni.

Sírkő és síremlék készítés Budapesten és Pest megye területén – szimpla sírkő, dupla sírkő, urna sírkő, urna kripta és kripta készítése és felújítása.

4.1/5 - (17 votes)