Urna Sírkő

A sírköves telefonszáma
E-mail: sirkomesterinfo@gmail.com
Urna sírkő
Az urna sírkő kategóriában gránitból készült, kiváló minőségű urna sírkövek képei találhatóak meg. A képeken látható, már elkészült sírkövek, mind rendelhetőek. Amennyiben más színű vagy formájú urna sírkövet szeretne vásárolni, akkor keresse telefonon munkatársunkat vagy érdeklődjön irodánkban. A galériában látható urna sírkövek közös jellemzője:

  • prémium minőség
  • tömör gránit alapanyag
  • tetszés szerint választható szín
  • tetszés szerint választható forma
  • a szerkezet szerelhető, bontható, áthelyezhető
  • polírozott felület és fényezett élek
  • hosszútávú garancia

Urna sírkő
Hamvasztásos temetések esetén, a temetők urnás parcelláiban kerül elhelyezésre az urnasírkő. Ez egy kis méretű sírkő, melyet urnasírok fölé helyeznek el. Kialakítását, alapanyagát, formáit tekintve a kínálat éppen olyan sokszínű az urnasírok esetében, mint a hagyományos dupla vagy szimpla síroknál.

A különbséget a méret tekintetében van, ami az urnasírkő esetében általában 50×70 cm-es befoglaló méretet, illetve 60×80 cm-es keretet jelent, de természetesen ez bizonyos határok között változó lehet.

Az urnasírkő a földbe ásott urnasír fölé kerül. Az urnasírban elhelyezett urna nem érintkezik közvetlenül a földdel, mivel egy ún. keszonban helyezik el. Ezt betemetik, majd erre állítják fel az urnasírkövet, ami a temetés után bármikor megépíthető. Az urnasírkő eltávolítására akkor van szükség, mikor új urnát helyeznek a sírba. A temetést követően az urnasírkövet gondosan visszahelyezik.

Tisztelt Látogató, a galériában található urna sírkő képekre kattintva megjelenik a kiválasztott sírkő sorsszáma, így a számok alapján tud részletes információt kérni.

Sírkő és síremlék készítés Budapesten és Pest megye területén – szimpla sírkő, dupla sírkő, urna sírkő, urna kripta és kripta készítése és felújítása.

4/5 - (56 votes)