Dupla Sírkő

A sírköves telefonszáma
E-mail: sirkomesterinfo@gmail.com
Dupla sírkő
A dupla sírkő kategóriában gránitból készült, kiváló minőségű dupla sírkövek képei találhatóak meg. A képeken látható, már elkészült sírkövek, mind rendelhetőek. Amennyiben más színű vagy formájú dupla sírkövet szeretne vásárolni, akkor keresse telefonon munkatársunkat vagy érdeklődjön irodánkban. A galériában látható dupla méretű gránit sírkövek közös jellemzője:

  • prémium minőség
  • tömör gránit alapanyag
  • tetszés szerint választható szín
  • tetszés szerint választható forma
  • a szerkezet szerelhető, bontható, áthelyezhető
  • polírozott felület és fényezett élek
  • hosszútávú garancia

Dupla sírkő
Ha még nem rendelkezünk sírhellyel, fontos kérdés, hogy szimpla vagy dupla sírkövet szeretnénk-e állíttatni. Amennyiben már megvan a sírhely, ez természetesen megszabja a lehetőségeket, de ha még döntés előtt állunk, gondoljuk át, melyik lesz számunkra a megfelelő választás!

Amennyiben dupla sírhelyet vásároltunk, oda érdemes dupla sírkövet állíttatni. Természetesen nem ez az egyetlen lehetőség, hiszen állíthatunk kettes sírhelyre is szimpla sírkövet, de ha megtehetjük, célszerű kihasználni a hely adta lehetőségeket. Egy ilyen kettes sírba egymás mellett két koporsót lehet elhelyezni, valamint föléjük még kettőt, tehát összesen négy elhunyt elhelyezésére alkalmas egy dupla sír. Természetesen, árak tekintetében ez nagyobb kiadást jelent, mint egy szimpla sírkő készíttetése, ám hosszútávon gondolkodva lehet, hogy mégiscsak ez a legjobb választás.

A dupla sírkövek mérete eltérő lehet, általában 200×200 cm-es alappal készítik őket 210×210 cm-es sírhelyre. Kivitelüket tekintve a szimpla és dupla sírkőnél egyformán bőséges a választék az anyagok, formák, kiegészítők tekintetében.

Tisztelt Látogató, a galériában található dupla sírkő képekre kattintva megjelenik a kiválasztott sírkő sorsszáma, így a számok alapján tud részletes információt kérni.

Gránit sírkő és síremlék készítés Budapesten és Pest megye területén – szimpla sírkő, dupla sírkő, urna sírkő, urna kripta és kripta készítése és felújítása.

4.5/5 - (37 votes)