Sírkő árak

A sírköves telefonszáma
E-mail: sirkomesterinfo@gmail.com

Sírkő és síremlék árak

Kedves Látogató, a lenti felsorolásban ismertetjük a különböző méretű és különböző anyagból készült sírkövek tájékoztató árait. A sírkövek ára nagyban függ a felhasznált anyag fejtájától, formájától és méretétől. A különböző sírkő kiegészítők is befolyásolhatják az árat. Keresse telefonon munkatársunkat vagy jöjjön el telephelyünkre, ahol igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb sírkövet kiválasztani az adott ár kategóriában. A kriptákra és az azok alatt található beton építményekre csak a helyszínen történő felmérést után tudunk pontos árat adni. A felsorolt árak tájékoztató jellegűek, kérjük a pontos sírkő árral kapcsolatosan keresse sírköves munkatársainkat.

Sírkő árak

Műkő sírkövekSírkő árak
Műkő urna sírkő160.000 Ft. -tól
Műkő szimpla sírkő290.000 Ft. -tól
Műkő dupla sírkő590.000 Ft. -tól

 

Mészkő sírkövekSírkő árak
Mészkő urna sírkő160.000 Ft. -tól
Mészkő szimpla sírkő450.000 Ft. -tól
Mészkő dupla sírkő750.000 Ft. -tól

 

Márvány urna sírkő190.000 Ft. -tól

Márvány sírkövekSírkő árak
Márvány szimpla sírkő390.000 Ft. -tól
Márvány dupla sírkő790.000 Ft. -tól

 

Gránit sírkövekSírkő árak
Gránit urna sírkő210.000 Ft. -tól
Gránit urnakripta290.000 Ft. -tól
Gránit szimpla sírkő420.000 Ft. -tól
Gránit dupla sírkő850.000 Ft. -tól

Ezen sírköves termékeken felül, sírkő kiegészítőt is gyártunk és forgalmazunk: szobrok, mécsestartók, vázák, feliratok, betűk, figurák, emléklapok. Sírköves vállalkozásunk évtizedek óta foglalkozik gránitból készült sírkövek és kiegészítők gyártásával és forgalmazásával. Ami fontos lehet még: ingyenes felmérés, ingyenes kiszállítás, előleget vagy foglalót soha nem kérünk. Sírkő és síremlék készítés Budapesten és Pest megye területén – szimpla sírkő, dupla sírkő, urna sírkő, urna kripta és kripta készítése és felújítása.

Mitől függ a gránit sírkövek ára?
Az első és legfontosabb: a minőségi gránit alapanyag ára nem olcsó és csak külföldről tudják a forgalmazók beszerezni. Sajnos a beszerzési árat nagyban befolyásolhatja a forint-dollár árfolyama is. Egy-egy különleges, ritka mintázatú gránit sírkő ára is eltérhet az alap színek és formák áraitól. Általában elmondható, hogy a készleten lévő sírkövek ára kedvezőbb, mint az egyedi megrendelésre készült sírköveké. Ezen felül még nagyban befolyásolja a sírkő árát az elkészítésére (extra forma, kiegészítők) fordított munka idő. Természetesen minden sírkő készítő arra törekszik, hogy minőségi sírkövet tudjon készíteni kedvező áron.

Budapesti temetők ahol sírköves munkatársaink dolgoznak:
Angeli utcai urnatemető, Budafoki temető, Cinkotai köztemető, Csepeli temető, Csillaghegyi urnatemető, Óbudai temető, Szent Gellért urnatemető, Farkasréti temető, Izraelita temető, Kerepesi temető, Kispesti öreg temetőt, Kispesti új temető, Kispesti izraelita temető, Kozma utcai izraelita temető, Megyeri temető, Rákospalotai köztemető, Lőrinci temető, Erzsébeti temető, Új köztemető.

Tisztelt Látogató, honlapunk  sírkő árak  menüpontban találja meg az általunk készített és forgalmazott gránit sírkövek árait. A síremlék árak nagyban függnek a kiválasztott sírkő méretétől, kidolgozottságától és a választott kiegészítőktől. Egyedi gránit sírkövek:  szimpla sírkő, dupla sírkő, urnasírkő, urna kripta készítés. Változatos színekben készítünk  egyedi gránit síremlékeket Budapesten  és Pest megyében.

Egyedi gránit sírkövek készítése és felújítása Budapest összes temetőjében és az ország összes megyéjében: Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye.

4.2/5 - (152 votes)