Szimpla Sírkő

A sírköves telefonszáma
E-mail: sirkomesterinfo@gmail.com
Szimpla sírkő
A szimpla sírkő kategóriában gránitból készült, kiváló minőségű szimpla sírkövek képei találhatóak meg. A képeken látható, már elkészült sírkövek, mind rendelhetőek. Amennyiben más színű vagy formájú sírkövet szeretne vásárolni, akkor keresse telefonon munkatársunkat vagy érdeklődjön irodánkban. A galériában látható szimpla méretű gránit sírkövek közös jellemzője:

  • prémium minőség
  • tömör gránit alapanyag
  • tetszés szerint választható szín
  • tetszés szerint választható forma
  • a szerkezet szerelhető, bontható, áthelyezhető
  • polírozott felület és fényezett élek
  • hosszútávú garancia

Szimpla sírkő
Az életben az egyik legnehezebb helyzet, mikor elérkezik a pillanat, hogy sírkövet válasszunk. Ezt pedig az sem könnyíti meg, hogy a kínálat és a lehetőségek száma óriási. Dupla vagy szimpla sírkő? Márvány vagy gránit? Esetleg urna? Hogy biztos döntést tudjunk hozni ebben az érzelmileg és anyagilag egyaránt megterhelő kérdésben, érdemes pontosabb információkat szerezni arról, hogy milyen választási lehetőségeink vannak.

A legelső kérdés, amit tisztáznunk kell, a sírkő mérete. Ez alapján a dupla és az egyes, azaz a szimpla sírkő közül választhatunk. A szimpla sírkő többnyire szabvány méretben készül, 90×190 cm-es sírhelyre, és ezzel megegyező méretű a sírkő kerete is. Szimpla sírkő esetében különösen fontos a minőségi kivitelezés, hogy ragasztóanyagokkal vagy betonnal ne kelljen megerősíteni a sírkövet, hiszen ha a későbbiekben rátemetés vagy egyéb ok miatt a sírt szét kell szedni, egy jól megépített sírkő esetében ez megoldható anélkül, hogy a sír megsérülne.

A szimpla sírok készülhetnek gránitból, márványból, mészkőből vagy műkőből, választhatunk közülük nyitott, növényekkel beültethető, illetve fedlappal zárt kivitelűt. Napjainkban a gránit sírkövek a legnépszerűbbek, mert rendkívül időállóak és nagyon szépek.

Tisztelt Látogató, a galériában található szimpla sírkő képekre kattintva megjelenik a kiválasztott sírkő sorsszáma, így a számok alapján tud részletes információt kérni.

Sírkő készítés és forgalmazás Budapesten és Pest megyében. Sírköves szakembereink, minden Budapesti temetőben dolgoznak, legyen szó új síremlék felállításáról vagy régi sírkövek felújításáról. A Budapesti temetők, ahol sírköves szakembereink dolgoznak: Budafoki temető, Cinkotai köztemető, Csepeli temető, Csillaghegyi urnatemető, Óbudai temető,kerület, Farkasréti temet, Izraelita temető, Kerepesi temető, Kispesti öreg temető, Kispesti temető, Kispesti izraelita temető, Kozma utcai izraelita temető, kerület, Megyeri temető, Rákospalotai köztemető, Lőrinci temető, Erzsébeti temető, Új köztemető.

Sírkő és síremlék készítés Budapesten és Pest megye területén – szimpla sírkő, dupla sírkő, urna sírkő, urna kripta és kripta készítése és felújítása.

4.5/5 - (53 votes)